Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokale
Digteriet
Målgruppe
Abonnér på kalender

3D-workshop for nybegyndere

Kunne du tænke dig at lære om 3D-modellering? Så kom til gratis workshop i sommerferien.

NB: Aldersgruppen er 9-17 årige som et led i Ung Faxes sommerferieaktiviteter 2020.

 

Kunne du tænke dig at lære mere om 3D-modellering? Så kom til workshop på Haslev bibliotek i sommerferien og bliv klogere på den spændende nye teknologi. Du behøver ikke at vide noget om 3D på forhånd, du lærer alt det grundlæggende i løbet af workshoppen.

 

Du starter med at lære hvordan man tegner i et 3D-program og vi bruger et fedt gratis program som hedder TinkerCAD. Det kører i din browser og er meget lettilgængeligt og sjovt at arbejde med. Du lærer hvordan du kan kombinere forskellige geometriske former til at skabe den ting du gerne vil bygge.

 

Bagefter ser vi på hvordan du printer din 3D-tegning ud på en 3D-printer. Du lærer hvordan man gør filen på computeren klar, så printeren kan lave den til et virkeligt objekt og bagefter lærer du hvordan selve printeren virker. Du skal være opmærksom på, at det tager lang tid at printe et 3D-objekt, så du kan først få dit print med hjem en anden dag.

 

Der vil være frokost og drikkevarer til deltagerne.

Underviseren er Martin Prüsse Hansen og hvis du har nogen spørgsmål kan du kontakte ham på 29362828 eller maprs@faxekommune.dk.

Pris
0