Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
125 - 200
Lokalitet
"Spillestedet"
Kultunariet
Søndergade 12
4690 Haslev
Arrangører
Haslev Bibliotek , Faxe Kommunes Biblioteker, Faxe Musikskole, Faxe Kommune, Haslev Kulturhusgruppe
Målgruppe
Abonnér på kalender

Spillestedskoncert med Girls in Airports

Konceptet omkring koncerten er denne gang lidt anderledes end sædvanligt, idet Haslev Kulturgruppe er medarrangør, og kan byde på middag før koncerten. Middagen består af en lækker to-retters menu med chili/lime marineret kalkun med kejserris og salat, gammeldags æblekage. Koncert med middag kl. 18:00.  Pris 200 kr. Koncert kl. 19:30 (uden middag). Pris 125 kr. Døren åbner kl. 19.15

Siden de fem musikere og komponister i Girls in Airports fandt sammen i 2009 har de konstant søgt at udvide deres lydunivers med nye musikalske inspirationer – på tværs af moderne jazz, global folklore, minimalisme, synthesizer-musik og en atmosfærisk lyd, der har fået anmelderne til at sammenligne bandet med så forskellige navne som Brian Eno, Radiohead, King Crimson, Jon Hassell, Sun Ra og Jan Garbarek.

Girls in Airports er en af få unge, danske jazzgrupper, som samtidig er lykkes med at slå igennem i udlandet. I Tyskland repræsenteres de af landets førende bookingselskab og spiller for fyldte koncertsale nærmest, hvor end de kommer hen. Deres musik udgives af det toneangivende britiske label Edition Records, hvor de også har udgivet deres femte album "Live", der også er deres første livealbum, i september 2017.

Gruppen tæller fem medlemmer, der foruden denne gruppe jonglerer med forskellige

soloprojekter, der bringer en kontinuerlig fornyelse til Girls in Airports’ musik. Bandet består af komponist og multiinstrumentalisten Martin Stender på saxofon, den alsidige og

eksperimenterende saxofonist/klarinettist Lars Greve, Mathias Holm (Øya) på keyboards, VictorDybbroe (Travelling Tribes, Quadron) på percussion og Mads Forsby (Illdjinn, Fire! Orchestra m.fl.) på trommer.

 

 

 

Pris
125 - 200