(Hele dagen)
Abonnér på kalender

Ta’ biblioteket med på ferie

Er I i tvivl om, hvad I skal læse i ferien, og kunne I tænke jer at blive overrasket?

Kom og lån en personlig feriepakke fyldt med sommerlæsning og inspiration til store som små – uanset om I er til cykelferie, badeferie eller hængekøjen.
Faxe Kommunes Biblioteker og Borgerservice tilbyder at pakke spændende læsestof til jer. Feriepakken kan også indeholde musik, blade, lydbøger og andet godt.

Praktisk information

Feriepakken skal bestilles senest fire hverdage før I ønsker at afhente den. I kan bestille feriepakker til afhentning fra mandag d. 29. juni, og frem til og med lørdag d. 29. august. I kan hente bestillingssedlen på biblioteket, eller printe den her fra hjemmesiden.Bestillingssedlen skal afleveres til bibliotekaren, eller sendes på mail til bibliotek@faxekommune.dk.

Du skal være registreret som låner, for at vi kan pakke jeres feriebøger.

I får besked på mail, når feriepakken er klar til afhentning.

Rigtig god sommerlæsning.

Klik på nedenstående fil, for at åbne en bestillingsseddel