Asta Olivia Nordenhof forfatteraften

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50/40/30 kr.
Lokale
Romanen
Målgruppe
Section
Abonnér på kalender

Forfatteraften med Asta Olivia Nordenhof

Hør forfatteren fortælle om romanen ”Penge på lommen” - vinder af EU's litteraturpris 2020.

Asta Olivia Nordenhof debuterede i 2011 med udgivelsen 'Et ansigt til Emily'. Efterfølgende udgav hun i 2013 digtsamling “Det nemme og det ensomme”, som vandt Montanas Litteraturpris i 2013

Senest har Asta Olivia udgivet den socialrealistiske roman “Penge på lommen”, som er første del af en romanføljeton, der har mordbranden på Scandinavian Star som omdrejningspunkt. Romanen er blevet enormt godt modtaget og Asta vandt i 2020 årets danske EU Litteraturpris for den. ”Penge på lommen” er den første del i en romanføljeton på ikke færre end 7 bøger, der har mordbranden på Scandinavian Star som omdrejningspunkt. Asta er i skrivende stund nomineret til DR’s romanpris 2021 for Penge på lommen.

Asta Olivia Nordenhof har gået på Forfatterskolen og er i dag fast underviser og medlem af bestyrelsen på Forfatterskolen.

Udover de nævnte priser har Asta også modtaget Albert Dams mindelegat, 2014. Klaus Rifbjergs debutantpris, 2014. F.P. Jacs Mindelegat, 2015. Morten Nielsens Mindelegat, 2017 og Skulderklaplegatet, 2019.

Ved siden af forfatterskabet har Asta Olivia Nordenhof i en længere periode bloggen ’jegheddermitnavnmedversaler’, hvor hun kommunikerer direkte med sine læsere i en blanding af dagbog, selvbiografi, digte, tekstudsnit og diverse overvejelser.

Billetter: 50 kr. / Biblioteksklub: 40 kr. / Læsekreds: 30 kr.

Materialer

GennemseGennemse
  • Bog

Penge på lommen

Af Asta Olivia Nordenhof (f. 1988) (2020)
Ægteparret Kurt og Maggie har efter barske erfaringer med livet, fundet sammen i et ægteskab på godt og ondt. Mens Ma...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Det nemme og det ensomme

Af Asta Olivia Nordenhof (f. 1988) (2013)
Digte oplyst af emhætter, nattens stjerner og tv. Ord fra en plaget ugidelig pige med livet i bagagen
Læs mere