Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokale
Romanen
Målgruppe
Abonnér på kalender

Forfatteraften med Benjamin Lamberth

Er det os, der bruger de sociale medier, eller er det de sociale medier, der bruger os?

Det kan du høre meget mere om, når Benjamin Lamberth gæster Haslev Bibliotek med sit foredrag, der tager udgangspunkt i hans spændingsroman ”Datahelten”
Benjamin Lamberth er forfatter til bogen Datahelten, der udkom sidste år. Bogen er en aktuel spændingsroman og thriller, der handler om, hvad der kan ske, når sociale medier og algoritmer overtager vores liv
Benjamin Lamberts foredrag handler om de sociale mediers skyggesider, som Benjamin kender indgående fra sin erfaring fra reklamebranchen
Det er en rejse gennem den globale digitale slagmark, hvor IT-giganterne slås om vores opmærksomhed og information med alle midler med grusomme konsekvenser for almindelige mennesker, der kommer i klemme i datakrigen.
Foredraget kredser om, hvordan vi bliver overvåget, bestjålet og manipuleret på sociale medier og giver inspiration til en større bevidsthed om vores tilstedeværelse online.
Det giver stof til eftertanke om, hvorvidt det er os, der bruger sociale medier, eller det er de sociale medier, der bruger os.