Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Lokale
Romanen
Målgruppe
Abonnér på kalender

Forfatterforedrag med Benjamin Koppel om romanen "Annas sang"

Jazzmusiker Benjamin Koppel er sprunget ud som forfatter med en spændende roman om sin tante Anna.

Den anerkendte og prisvindende jazzmusiker Benjamin Koppel er sprunget ud som romanforfatter med den virkelig spændende fortælling om hans tante Annas historie.

1930’ernes København. Hannah vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker ligesom sine brødre, og da hun bliver optaget på konservatoriet og forelsker sig i den unge idealist Aksel, er friheden og lykken inden for rækkevidde.

Men i det jødiske miljø betyder slægten og traditionerne alt, og til den viljestærke mor Bruches sorg forkaster Hannahs brødre de kvinder, ægteskabsmægleren finder til dem. En efter en gifter de sig med danske kvinder, og mor Bruche og far Yitzhak bliver forvist til de bagerste rækker i synagogen. Nu er det kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker?

ANNAS SANG er en dramatisk og medrivende fortælling om pligtens pris, ensomhed og krig, men også om ukueligt livsmod og altovervindende kærlighed.