Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50/40/30 kr.
Lokale
Romanen
Målgruppe
Abonnér på kalender

Mit farvel til hamsterhjulet

Anja Robanke har siden 2019 boet 100% i sin autocamper, ”Hugo”, hør historien om et liv på hjul.

Autocamperen fungerer samtidig som hendes rullende kontor, når hun rejser rundt i Europa, selvom indtjeningen stadig hentes i Danmark som freelance grafiker, fotograf, børnebogsforfatter og nu foredragsholder.

I dette billedrige og inspirerende foredrag giver Anja en unik indsigt i sit minimalistiske liv og den meget anderledes hverdag, hun lever, efter at have opsagt sit hus, sin bil og solgt alle hendes ejendele.

Hør hele historien om livsstil, ”work & travel” – Anja lever drømmen og får det bedste ud af livet, og ønsker med dette foredrag at inspirere andre til at udleve de drømme man måtte have. 

Det kræver mod, handlekraft og i nogle tilfælde afsavn.

Foredraget giver svar på mange af de spørgsmål, der helt naturligt melder sig, når deltagerne forestiller sig, at det var dem selv, der rejste alene ud i verden på 4 hjul:  Er du aldrig bange? Føler du dig ikke ensom? Har du en plan for hvor du skal hen? Er livet på landevejen udelukkende lyserødt, eller melder hamsterhjulet sig også, selvom du sidder i solen på en bjergtop - og ikke skal møde fysisk op på arbejde mandag morgen?