Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokale
Romanen
Målgruppe
Section
Abonnér på kalender

Unyttige Historiefacts

Bliv forbløffet og underholdt af verdenshistoriens ukendte, spøjse fortællinger.

Vidste du, at alle britiske tanks produceret efter 1945 er udstyret med grej til te-brygning? Eller efter Nazi-Tysklands overgivelse, festede sovjetterne så meget, at Moskva bogstaveligtalt løb tør for vodka? 

Kom med til et underholdende foredrag, der giver den tunge historieformidling et frisk pust, så den bliver let og lærerig. Gennem brug af sjove, mærkværdige fortællinger, vil historiker og forfatter, Michael Frederic Hvid Hawkins, tage publikum med på en rejse gennem dele af verdenshistorien. Der bliver stof til eftertanke, og der gives anledning til refleksion over vores egen fortid, nutid og måske også fremtid.

Så sæt kryds i kalderen, og tag med til en spændende aften med høj faglighed og interessante fortællinger, nok kun de færreste kender. 

Michael Frederic Hvid Hawkins er cand. Mag. I historie og engelsk, og arbejder som lektor på Aalborg universitet. ”Unyttige historiefacts” er måske bedst kendt på de sociale medier, hvor hans Facebook side har knap 100.000 følgere. Derudover er han forfatter til fem bøger, der netop tager udspring i samme koncept ’unyttige’ historiefacts. Der vil være mulighed for bogsalg og signering efter foredraget.

Tags