Om dette arrangement

Tid
9:00 - 13:00
Pris
20 kr.
Lokale
Makerspace
Målgruppe
Section
Abonnér på kalender

3D-lørdag for begyndere

Vi inviterer på et begynderkursus, hvor du lærer at lave din egen 3d-model og hvordan du printer den

Bliver du også nysgerrig når du hører om 3d-modellering og 3d-print? Så skal du tilmelde dig denne workshop for begyndere. Det kræver ingen særlig forhåndsviden, bare gå-på-mod og tålmodighed.

Vi starter fra bunden i et lettilgængeligt 3d-program, Tinkercad. Det kører i din browser og er både nemt og sjovt at arbejde med. Du lærer hvordan du kan kombinere forskellige geometriske former til at skabe den ting du gerne vil bygge. Kun fantasien sætter grænser!

Bagefter ser vi på hvordan du printer din 3D-tegning ud på en 3D-printer. Du lærer hvordan man gør filen på computeren klar, så printeren kan lave den til et virkeligt objekt og bagefter lærer du hvordan selve printeren virker. Du skal være opmærksom på, at det tager lang tid at printe et 3D-objekt, så du kan først hente dit print en eller to dage efter. Prisen for printet er dækket af deltagerprisen. (Til de mere teknikinteresserede, så bruger vi Prusa MK3S+ printere som printer med PLA-filament).

3D-lørdage er målrettet voksne. Børn er også velkomne, men vær opmærksomme på at vi tager udgangspunkt i de voknes niveau. Der er kun et begrænset antal pladser for hver workshop.

VIGTIGT: Det er en god idé på forhånd at have oprettet en profil (den er gratis) på tinkercad.com. Det er nødvendigt for at kunne deltage i workshoppen.

Har du særlige spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at stille dem til Martin på maprs@faxekommune.dk