Om dette arrangement

Tid
11:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokale
Biblioteksrummet
Målgruppe
Abonnér på kalender

Live Rollespilsdag

Bevæg dig ind i en verden af magi og eventyr, når Haslev bibliotek inviterer til rollespilsdage.

Marts står i rollespillets tegn på Haslev bibliotek, og nu er det frem med udklædning og latexøre, for vi forvandler biblioteket til en fantasyverden!

Live rollespil – også kaldt ”LARP” – er en hobby som med årene har stødt fremgang i deltagerantal og udbredelse. At leve sig ind i en anden verden og slippe sin indre skuespiller fri, kan være hyle morsomt, men også en smule grænseoverskridende. 

Til LARP dag på biblioteket, kan du dog være helt tryg. Erfarne rollespillere står klar til at tage dig med ind i en verden af magi og eventyr, hvor kun fantasien sætter grænser. Du kan bl.a. blive optaget i lavet, Athenæum, hvor du, gæve eventyrer, skal igennem fire udfordringer. Både din fysik, kreativitet og intellekt bliver sat i spil. Derudover er der bl.a. også muligheder for at indtage kamparenaen, designe dit eget sværd og besøg den gnavne troldmand i krypten.

Så fat dit sværd eller din tryllestav, og mød op til Larp dagen!

Arrangementet er både for nybegyndere og øvede, og bibliotekarerne opfordrer alle til at møde op i kostume (det er dog ikke et krav).