Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Målgruppe
Abonnér på kalender

6 GRAFIKERE

Fælles for de seks billedkunstnere – Torben Bohse, Birgit Brænder, Tine Meyer, Elsebeth Møller, Anne Birkholt Nielsen og Torben Søborg – er, at de alle bor i Faxe Kommune, og at de alle som professionelle billedkunstnere, der – blandt andet -  arbejder med grafik, er medlemmer af grafisk værksted \ NÆSTVED

Det er tredje gang, de udstiller sammen, og de skal udstille sammen endnu en gang i år.

Udstillingen på Haslev Bibliotek er lidt mindre end de to foregående. De har hver især selv valgt de grafiske værker, de udstiller.

 

Torben Bohse udstiller fire linoleumstryk. Birgit Brænders fotografik er digitalt bearbejdede detaljer af forfaldne ornamenter og motiver fra Firenze.  Tine Meyers billeder er organisk bearbejdede objekter, der relaterer til natur. Elsebeth Møller har bearbejdet akrylplader og overført dem til fotopolymer gravure tryk. Anne Birkholt Nielsen har gennem arbejdet med træsnit uden snit undersøgt og sanset træets liv, så en fortælling udfolder sig i farve, struktur og lag på lag. Anne udstiller tillige et enkelt litografi med titlen ”Fælles natur i fjernt land” … og Torben Søborg har gennem en årrække arbejdet med billeder fra Kranøen i Susåen ud for Rådmandshaven i Næstved og udstiller denne gang en række pigment prints med motiver fra Kranøen.

 

De udstillede værker kan købes ved henvendelse til den enkelte kunstner.

Pris
0