Om dette arrangement

Tid
7:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Abonnér på kalender
Udstillinger

Galleriudstilling i september

01.09.17
Birgit Brænder: Billedkunst

September måneds udstiller i galleriet på Haslev Bibliotek er Birgit Brænder, som igennem de sidste mange år har udarbejdet rækken af plakater til Haslev Kulturnat. Birgit er billedkunstner, men også lektor i billedkunst ved læreruddannelsen, hvilket smitter af på hendes billedsprog.

”Jeg er vist svær at sætte i bås, fordi jeg elsker eksperimentet – elsker at finde nye veje, som jeg også kan anvende didaktisk over for mine engagerede studerende, selv om de også i billedkunst-faget skal arbejde med hele vores visuelle kultur, både den digitale og den analoge.

Jeg er optaget af teksturer og de ganske små nuancer, der kan skabe såvel harmoni som sprælsk dynamik i billederne, men også forkærligheden for arkitektoniske detaljer afspejler sig i mange af mine arbejder. ”

Udstillingen på biblioteket vil også derfor vise en bredde – fra stram fotografik over drilske og finurlige blindtegninger til ekspressive landskabsmalerier.

Desuden vises selvfølgelig tidligere kulturnat-plakater, og årets plakat signeres, og foræres.        

På selve Kulturnatten, fredag den 29. september, vil Birgit nemlig være til stede i udstillingen hele aftenen. Her vil udstillingen blive suppleret af en række helt små værker, nemlig de populære ”Paperbag-Arts” samt ”Puslespilsbrikker”, som interesserede gæster kan bringe med straks.

Birgit har en lang række galleri- og museumsudstillinger bag sig, såvel i Danmark som i udlandet.

Udstillingen kan ses i bibliotekets bemandede åbningstid og i ”Det åbne bibliotek” fra kl. 7 til kl. 21.

Derudover træffes Birgit Brænder i Galleriet på Kulturnatten d. 29.9.  kl. 18-23.