(Hele dagen)
0 kr.
Abonnér på kalender

Udstilling på Haslev Bibliotek & Borgerservice

Ruth Jensen sine billeder på biblioteket

Fra barnsben har historiefortælling været en fornøjelig del af mit liv. Det forsøger jeg at videregive ved fremstilling af historier på lærred.

Motiverne er hentet fra mange forskellige begivenheder – og sammen med det jeg ser, læser, hører og fantaserer får jeg inspiration til de næste billeder.

Hvert billede har sine historier, og det er op til beskueren at reflektere og finde sine fortællinger og fortolkninger af billederne.

Min tid som ”billedmager” startede for alvor, da jeg blev elev hos Carsten Krogstrup på Kunstskolen i Nykøbing F.

Udstillinger: Vandtårnet i Nykøbing F – biblioteker på Sydsjælland – Kirkehuset i Haslev – og censureret udstilling i Nykøbing F.

UUdstillingen kan ses i Bibliotekets bemandede åbningstid og i ”det Åbne Bibliotek” fra 7-21