Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Målgruppe
Abonnér på kalender

UDSTILLING PÅ Haslev Bibliotek & Borgerservice LAYNET LORE WYNSCH / MALERIER

Laynet Lore Wynsch fortæller: ”Jeg er vokset op i en familie med kunstmalere hvor såvel mine bedsteforældre, min far, min bror og min onkel var kunstmalere (sidstnævnte virkede i 28 år ved filmstudierne i Hollywood som kulisse maler).

 

Jeg har siden barn elsket at male, og afholdt min første udstilling som kunstmaler på min daværende skole da jeg var 11 år. Siden er fulgt en lang række kunstudstillinger sideløbende med én international fuldtidskarriere indenfor design af bl.a. galla- & festkjoler, brudekjoler samt accessories med afsætning i Europa samt Fjernøsten.

I en længere årrække har jeg i min karriere måtte koncentrere mig om mit virke som designer og med kunst alene som min hobby om end med kunst studierejser i Europa, Nordamerika, Central Amerika, Afrika samt Asien

Med min interesse og på baggrund i de mange uddannelser (der alle har været til uvurderlig hjælp i min forståelse- og arbejde indenfor kunst), blev mit virke som kunstmaler indledningsvis helt naturligt med temaet blomster kompositioner sammen med portrætter og  senere efterfulgt af bl.a. ekspressionistisk Ny Cobra kunst med fokus i en humoristisk vinkel. Den humoristiske vinkel i serien "Fonny Face", er oplevelser fra mit virkelige liv.  Lyset og skygger har spillet en stor rolle i mine landskabs billeder. 

Fra midt i 1980'erne frem til nu har jeg også levet i det vidunderlige parallelunivers af pragtfulde fabeldyr og fantasifigurer skabt i befriende stærke farver.

Senest har min kunst udviklet sig til festlige ansigter i humoristiske situationer med karakteristiske munde. Situationerne tager udgangspunkt i mit eget liv tilført mine egne fortolkninger af personligheder og fra virkelige hændelser.

Jeg er en stærk kolorist med et ekspressivt, kraftfuldt formsprog og temperament.
Min farverigdom på lærredet udtrykker en verden af livsbekræftende og sprudlende humor.

Min sans for humor og idé rigdom i situationer og oplevelser skaber rum og visuelle oplevelser, der finurligt leger med lys og skygge, og i min udtryksform opdager man hele tiden noget nyt i mit univers”.
https://laynet.dk/biografi/dansk

Udstillingen kan ses i bibliotekets bemandede åbningstid og i det ubemandede fra 07-21.

Pris
0