Billede af Susan Nielsen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Lokalitet
Danmark
Target
Pris
70 kr.
Abonnér på kalender

Find glæden

Susan Nielsen fortæller os om vigtigheden ved glæde.

Glæde er lige så vigtigt som mad og drikke. Hvis vi ikke er glade, ender vi med at blive syge.
Glæde er ikke bare noget, der opstår, men noget som vi selv kan skabe og fastholde, når bare vi ved hvordan. Vi har selv ansvar for vores glæde og ved at træne vores ”glædesmuskel” kan vi blive sande mestre i at skabe glæde. Men vi skal selv gøre noget.

Med afsæt i sin bog ”Find glæden” taler Susan Nielsen om, hvad glæde er for en størrelse og hvordan det er muligt at skabe og fastholde den glæde, vi alle sammen længes efter. Der er tale om et interaktivt foredrag, hvor tilhørerne også bliver bedt om kort at tale sammen og komme med eksempler til hinanden på, hvad der gør dem glade.

Susan Nielsen er en af de særlige kvinder, der har fungeret som alenemor for sine børn hele deres liv, (de er nu 16 og 18) og samtidig har insisteret på at skabe sig det liv, hun selv ønsker.
Hun tog skridtet og sprang ud som selvstændig for syv år siden uden nogen form sikkerhedsnet eller en partner til at forsørge sig. Hun arbejder i dag som coach, underviser og foredragsholder og er allermest optaget af at mennesker skal leve de liv, de drømmer om.

Arrangeret af AOF

Tags