Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
80 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
Voksne
Abonnér på kalender
Bestil billet(ter)
Voksenarrangementer

Jens Arentzen

25.09.18
om Matador – det du ikke så!

Jens Arentzen, der i Matador spillede den voksne Ulrik Varnæs, fortæller om dét, han oplever er det unikke ved “nationalklenodiet”. I foredraget fortæller Jens, hvorfor Erik Balling har fået den anerkendte plads i danske film og tv-serier, som han har fået. Du vil opdage hvilke metoder, der blev brugt til at skabe indlevelse i seriens personer. Du vil få en rundtur i den teknik, der blev benyttet, og som er det afgørende, når vi sidder og ser serien. Teknikken er blandt andet en af grundene til at vi ser den igen og igen.

I disse år tales der om, at skuespillerne netop ikke kan tale, ‘vi kan ikke høre, hvad de siger’. Den lyd kender vi ikke fra Matador. Det har to primære grunde, som Arentzen vil demonstrere: betydningen af en såkaldt ‘giraf’ og en læring i kunsten at tale.

Foredraget er for alle filmelskere, Matador-elskere og mennesker, der er optagede af det relationelle; hvordan mennesker forvandler mennesker. Mennesker der måske selv er nysgerrige på, hvordan det kan være, at “vores familie” fik den udgang og udvikling, som slet  ikke var, hvad vi havde regnet med.

Tags