Medici.tv - Den klassiske musik og ballets svar på Netflix.

Du kan streame gamle klassiske koncerter, se balletforestillinger, operaer, dokumentarer, tage en "master-class" og endda opleve live events fra de store koncerthuse.

Gå til Medici.tv  (Adgang hjemmefra)

Indhold:

• 3500 musikalske værker filmet fra 1940’erne og frem til i dag
  • 1800 film inklusiv koncerter, operaer, balletter, dokumentarer og master classes
  • Over 120 live events om året, der kan streames fra verdens mest prestigefyldte venues

Stillet til rådighed i samarbejde med verdens førende koncert- og operahuse: Berliner Philharmonikerne, London Symphony Orchestra, Mariinskij-teatret, New York Philharmonic, Concertgebouw, Carnegie Hall, Bolsjojteatret, Pariseroperaen, Festspillene i Salzburg og utallige andre koncertsteder, teatre, festivaler og konkurrencer.

Medici.tv udmærker sig ved at være opdateret i forhold til den aktuelle internationale klassiske musikscene foruden at indholde de "gamle klassikere"

Kategorier:

• Klassiske koncerter, opdeles efter komponis eller solist/fremfører
  • Operaer, opdeles efter komponist
  • Balletter, opdeles efter komponist
  • Dokumentarfilm om enkeltpersoner, temaer og institutioner
  • Master-classes, få et indblik i solisternes verden og deres instrumenter, samt videndeling fra de førende undervisere på førende musikakademier rundt om i verden. Specielt velegnet til fagpersoner og studerende
  • Livekoncerter. Tjek kalenderen for aktuelle event og få en reminder
  • Biografier på komponister, operasangere, ballerinaer og andre kunstnere. Tilgængelige værker tilknyttet biografien vises neden for biografien.

Søgefunktionen bringer dig længere ned i enkeltpersoner, musikinstrumenter og koncertsteder.

• Du kan streame gennem Chrome eller Firefox browsere fra din PC/Mac
  • Du kan IKKE benytte Explorer browseren
  • Du kan downloade app'en medici.tv fra App Store eller Google Play butikken
  • Appen har Air Play og Chromecast mulighed, så du kan få Medici.tv op på din fladskærm