Frivillig i Makerspace

Har du lyst til at være en del af aktiviteterne i Makerspace sammen med os?

Som frivillig i Makerspace vil du være med til at stå for vores forskellige aktiviteter og bidrage til et godt og alsidigt tilbud. Du behøver ikke at vide en masse på forhånd, bare du er interesseret i at lære nyt og være med til at videreformidle denne viden. Du skal være fyldt 18 år for at være frivillig i Makerspace. Du vil modtage en grundig oplæring i maskiner og aktiviteter, så du kan føle dig sikker i din rolle som frivillig.

Du kan i store træk selv bestemme hvor meget du vil stå for og hvilken form det skal have, men vi forventer at du som frivillig er aktiv én gang om måneden. Det er vigtigt at du har lyst til at optræde som vært og være med til at repræsentere Makerspace på en positiv og imødekommende måde for vores brugere. Om du har lyst til at stå for åbent værksted, vil afholde en workshop eller noget tredje, er op til dig. 

Vi ønsker først og fremmest at det skal være sjovt og lærerigt at være frivillig og vi ønsker at opbygge et fællesskab hvor ansatte, frivillige og brugere får en masse positivt ud af samarbejdet. Som frivillig vil du også få mulighed for at benytte Makerspace i et udvidet tidsrum og købe materialer til en favorabel pris.

Hvis du har fået lyst til at være frivillig eller bare høre mere om hvad det kan indebære, så kan du skrive til Martin på maprs@faxekommune.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

OBS: Der bliver indhentet straffe- og børneattest i forbindelse med aftalen om frivilligt arbejde i Makerspace.

INFO:
Du finder Makerspace på Haslev Bibliotek, i lokalet til venstre for indgangspartiet. Adressen er Jernbanegade 62, 4690 Haslev.

Vi holder åbent i forbindelse med vores workshops og har desuden åbent værksted hver anden onsdag aften, se mere her. Desuden tilbyder vi workshops for skoler/uddannelsesinstitutioner, se mere her.

Har du spørgsmål/forslag til Makerspace, er du meget velkommen til at sende en mail til Martin på maprs@faxekommune.dk