Hvad er Makerspace?

Makerspace er et kreativt teknologiværksted, hvor du kan føre dine ideer ud i virkeligheden.

Et Makerspace er for alle kreative og nysgerrige sjæle, der ønsker at arbejde med moderne teknologi. Det kan være at du gerne vil lave et skilt til dit værelse, en reservedel til din mikroovn eller måske er du en rigtig opfinder der har brug for at lave en prototype af din nyeste opfindelse. Mulighederne er mange.

Makerspace er for alle uanset alder og ambitionsniveau. Der kræves ikke noget forhåndskendskab eller uddannelse for at begynde i Makerspace, der er uddannet personale/frivillige til stede som hjælper dig i gang med dit projekt. Vi afholder introduktionskurser i vores forskellige maskiner, samt åbent værksted, hvor du kan komme ind og arbejde med maskinerne eller blot få en hurtig introduktion.

Vores Makerspace har en række forskellige maskiner til 3D print, storformatsprint, laserskæring og tekstiltryk. Der er desuden computere med forskellig software til at designe og tegne de filer, som maskinerne bruger.

Formålet med Makerspace er læring, inspiration og innovation. Derfor kan du fremstille prototyper og andre enkeltdele, mens større produktioner af den samme genstand kan varetages af diverse private udbydere.

Haslev Biblioteks Makerspace findes i lokalet lige til venstre når du kommer ind ad hovedindgangen på adressen Jernbanegade 62, 4690 Haslev.

Har du spørgsmål til Makerspace er du meget velkommen til at sende en mail til Martin på maprs@faxekommune.dk

INFO:
Du finder Makerspace på Haslev Bibliotek, i lokalet til venstre for indgangspartiet. Adressen er Jernbanegade 62, 4690 Haslev.

Vi holder åbent i forbindelse med vores workshops og har desuden åbent værksted hver anden onsdag aften, se mere her. Desuden tilbyder vi workshops for skoler/uddannelsesinstitutioner, se mere her.

Har du spørgsmål/forslag til Makerspace, er du meget velkommen til at sende en mail til Martin på maprs@faxekommune.dk