Qello Concerts - online adgang til mere end 1500 fuldlængde koncertfilm og musikdokumentarer.

Qello Concerts tilbyder online adgang til mere end 1500 fuldlængde koncertfilm og musikdokumentarer.

Her findes optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og til nu, og indenfor mere end 30 forskellige musikgenrer.
Musikfans kan nyde koncertoptagelser i god kvalitet med kunstnere som Bob Dylan, Bob Marley, Lady Gaga, Barbra Streisand, Queen, Pink Floyd, Beyoncé, Bruce Springsteen, Billy Joel, Paul McCartney, Blake Shelton, David Bowie, Willy Nelson, Nirvana, Pavarotti, B.B. King, Muse og Elvis Presley.

Man kan browse på siden under genrer, tidsperioder eller kunstnere og man kan sammensætte sin egen setlist.
Der findes masser af inspiration under Spotlight og Qello TV.

Du finder Quello Consert her.

Teknik:
Det er samme leverandør som står bag RB Digital (tidligere Zinio) og Comics Plus, men det er nødvendigt at oprette en ny profil på Qello. Man kan dog sagtens angive samme mail og password som man bruger hos RBDigital mm.

Når man logger ind med profilen giver det 30 dages fri adgang hvorefter man igen skal logge ind via biblioteks hjemmeside. Profil login bruges til login i apps mm.
Man får mail fra Qello når de 30 dage er ved at udløbe og man kan gå ind på bibliotekets hjemmeside og forny.

Qello kan ses på de fleste devices som telefoner og tablets og desuden på TV med bl.a. Apple TV, Playstation, Roku, Chromecast, Amazon Fire TV og Sony.

Få hjælp til at komme igang med at bruge Quello Consert på eKurser.nu