Haveskur
Haveskur

Byg selv redskabsskuret

15.04.16
Er du typen, der kan lide at lave dine egne ting? Få inspiration til selv at bygge et nyt redskabsskur.

Dagene er blevet lysere og længere, så det kribler i fingrene på mange danskere, nu er det tid til at få noget fra hånden udenfor!

Har du brug for et redskabskur, så findes de i rigtig mange udgaver og størrelser. Der er de små med plads til de mest nødvendige haveredskaber, der er de nemme skure at bygge, og så er der de store redskabsskure med plads til det hele. Det er selvfølgelig også muligt at kombinere et redskabsskur med et legehus, et gæstehus eller et lysthus, så der er uanede muligheder.

Nogle køber færdige produkter, men hvis du er typen, der kan lide at lave dine egne ting, så få inspiration til selv at bygge et nyt redskabsskur i en række artikler - direkte i din mailbox. 

God fornøjelse med arbejdet!

Artikler om at bygge redskabsskur

 

Digital Artikelservice

Temaet med 'Byg selv redskabsskuret' er en del af vores tilbud om 'Digitale Artikelservice'.

Digital Artikelservice tilbyder søgning og bestilling af artikler fra trykte tidsskrifter på en ny og effektiv måde. For at bruge tjenesten skal du bestille artiklerne via bibliotekernes fælles hjemmeside bibliotek.dk, du skal oprette en profil på bibliotek.dk, og du skal være registreret som låner på Faxe Kommmunes Biblioteker.

Artikler på fem minutter

Artiklerne leveres direkte i din mailboks fra Statsbiblioteket. Er der tale om artikler, som allerede er digitaliserede, leveres de i løbet af få minutter. Denne leveringstid omfatter i øjeblikket over halvdelen af de bestilte artikler, og antallet stiger, efterhånden som mængden af digitaliserede artikler stiger. Alle artikler leveres på maksimalt 24 timer på hverdage. Artiklerne om at bygge redskabsskure er naturligvis blandt dem du får straks.

Læs mere om Digital Artikelservice

Se flere artikeltemaer
 

Lån bøger om haveprojekter:
Materialer
  • Bog

Gør det selv-projekter til din have : terrasse, havelåge, plankeværk, carport og meget mere

Inspiration til en lang række gør-det-selv-projekter til haven og andre udendørsarealer med et væld af gode tegninger og fotos
Læs mere
  • Bog

Gør det selv-projekter til din have :...

  • Bog

Haveprojekter du selv kan bygge

30 byg-selv projekter til haven med nøjagtige angivelser af materialer, mål og en trin-for-trin beskrivelse af arbejdet. F.eks. dyrkningsskab, brændeskjul, plantebord til børn, fuglekasse, terrasse, havelåge og vægespalier
Læs mere
  • Bog

Haveprojekter du selv kan bygge

  • Bog

Byg med paller! : DIY-møbler og -indretning til hus og have

Af Claudia Guther (2015)
Læs mere
  • Bog

Byg med paller! : DIY-møbler og -indr...

Af Claudia Guther (2015)