COVID-19: Nye retningslinjer

30.10.20
Læs her, hvordan de nye retningslinjer påvirker dit besøg på Faxe Kommunes Bibliotek & Borgerservice.

Når du er på Faxe Kommunes Bibliotek & Borgerservice, opfordrer vi til, at man følger myndighedernes generelle råd – herunder at man;

  • holder afstand
  • sikrer god hygiejne og rengøring, herunder benytter sig af håndsprit
  • undgår håndtryk m.m.
  • bliver hjemme ved mindste tegn på sygdom

Åbningstider
Faxe Kommunes Bibliotek & Borgerservice har uændrede åbningstider, både det betjente og det selvbetjente bibliotek. Åbningstiderne finder du her (https://www.faxebibliotek.dk/biblioteker)

Krav om mundbind
Fra torsdag d. 29. oktober 2020 skal du bære mundbind eller visir, når du bevæger dig rundt på Faxe Kommunes Bibliotek & Borgerservice.

Når du sidder ned, fx i sofaerne eller på stolene, må du gerne tage det af.

Der er ikke krav om mundbind bag afskærmning, hvilket vil sige, at hvis personalet med borgerbetjening er bag en afskærmning, så skal de ikke bære mundbind eller visir.

Børn under 12 år behøver ikke at bære mundbind eller visir.

Hvis du ikke selv økonomisk er i stand til at købe mundbind, kan du få udleveret gratis mundbind i Borgerservice eller på jobcentret – Læs mere om det her (https://www.faxekommune.dk/alt-om-corona/borgerservice-under-covid19/mun...)

Borgerservice
Borgerservice er fortsat åben, men kun med tidsbestilling. Du kan bestille tid her (https://faxe.reservertid.nu/Start/1080/dfc2f) eller på tlf.nr.: 56 20 30 00.
Når du møder op til din Borgerservice-tid, beder vi om, at du møder op så tæt på din aftalte tid som muligt. Du skal melde din ankomst ved nummerstanderen, og derefter vil du blive kaldt op til betjening.

Arrangementer
Enkelte arrangementer er aflyst eller flyttet, men vi afholder fortsat arrangementer, da vi lever op til de gældende retningslinjer. Den samlede oversigt over vores arrangementer finder du her (https://www.faxebibliotek.dk/arrangementer)
Der er krav om billet/tilmelding til alle arrangementerne.

Der er færre billetter til salg/rådighed end normalt for at opretholde den nødvendige afstand. Alle stole er sat op med den anbefalede afstand. Der vil være håndsprit, og deltagerantallet vil være tilpasset lokalets størrelse og de gældende anbefalinger.
Der skal bæres mundbind eller visir, når man ikke er siddende.

Meld afbud og bliv hjemme, hvis du er forhindret eller syg. Send en mail til bibliotek@faxekommune.dk eller ring på tlf.nr.: 56 20 28 00.

Vi følger de nationale retningslinjer og anbefalinger.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt personalet på Faxe Kommunes Bibliotek & Borgerservice.