FAQ - Få svar på, hvad gør du med lån og reserveringer og andre gode spørgsmål i lukkeperioden

30.03.20
Efter statsministerens udmelding, om at alle biblioteker lukkes ned, har vi lukket Bibliotek & Borgerservice i Haslev og Faxe fra den 12. marts og indtil d. 14. april.

Vi opdaterer løbende, så hold øje med denne side.

Vi har forsøgt at give svar på så mange spørgsmål som muligt, men hvis du ikke finder et svar herunder, er du velkommen til at skrive til os på biblioteket@faxekommune.dk

• Du vil ikke få gebyrer i forbindelse med lukkeperioden, så behold bøgerne til vi åbner igen.
  • Reserveringer vil blive stående indtil vi åbner igen og en uge frem, så du får mulighed for at hente dem.
  • Det er ikke muligt, at reservere eller bestille materialer hos os eller andre biblioteker i lukkeperioden.
  • Der vil ikke blive bragt eller hentet Bogen kommer bøger før vi åbner igen.
  • Lydavisen med nyheder fra Dagbladet og Haslev Faxe Posten bliver ikke sendt til abonnenterne.
  • Husk du kan benytte vores online tilbud, som f.eks. eReolen og Filmstriben under E-Materialer.
  • Vi har aflyst alle arrangementer i perioden og refunderet billetterne.
  • Læseklubberne vil ikke kunne hente bogposer før vi åbner igen. De læsekredse som vi skulle bestille bøger til i lukkeperioden må regne med at få udsat leveringen. På nuværende tidspunkt kan vi ikke sige noget om, hvor længe men vi går i gang med at bestille ligeså snart det er muligt.
  • Der bliver ikke kørt materialer til Mikrobibliotekerne i Karise og Rønnede.