Faxe kommunes biblioteker lukket men med Take Away

06.01.21
Bibliotekerne i Faxe og Haslev har igen Corona lukket fra den 9. december til og med den 7. februar, men selvom biblioteket er lukket, kan du stadig låne materialer.

Som konsekvens af statsministeriets seneste udmelding, skal bibliotekerne i Faxe Kommune holde lukket.

Har du hjemkomne reserveringer stående, og du ikke benytter dig af vores Take Away tilbud, skal de afhentes senest den 8. februar, hvis vi åbner denne dag. Hvis vi åbner den 8. februar, har vi åbent for selvbetjening fra kl. 7.00 - 21.00, hvis vi åbner med vores vanlige selvbetjente bibliotek.

Har du materialer, som skal afleveres i lukkeperioden må du beholde dem hjemme. Du vil ikke blive opkrævet gebyr, når du afleverer dem efter genåbningen i perioden fra 8. februar til og med 21. februar.

Vores Take Away tilbud er en mulighed for dig til at afhente reserverede materialer eller bestille andre materialer så du kan klare dig hen over nedlukningsperioden.

Sådan gør du

Du bestiller ved at ringe til Faxe Kommunes Biblioteker på tlf. 56 20 28 00 i tidsrummet kl. 9 - 13 på hverdage. Du kan også bestille på mail bibliotek@faxekommune.dk

Har du reserverede materialer til afhentning, kan du også få dem sammen med dine Take Away Materialer, ligesom du kan bede om at få specifikke titler med.

Du kan tidligst forvente at afhente materialer dagen efter du har bestilt. Du skal dog altid vente på en mail fra biblioteket med besked om, hvornår dine bestillinger kan afhentes.

Når du afhenter dine materialer vil de allerede være lånt ud til dig. Du skal medbringe dit sundhedskort eller anden legitimation.

Hvis du skal afhente på Haslev Bibliotek sker det via døren til venstre for hovedindgangen. I tidsrummet 10 - 12. Skal du afhente på Faxe Bibliotek sker det i døren ind til biblioteket (bank på døren) i tidsrummet 10 - 12

Efter aftale kan du også aflevere materialer i tidsrummet 10 - 12 på hverdage. Du får ingen afleveringskvittering når du afleverer på denne måde.

Praktisk

For at kunne benytte denne ordning, skal du være oprettet som bruger på Faxe Kommunes Biblioteker. Du kan oprette dig via dit NemID på vores hjemmeside www.faxebibliotek.dk.

Telefonen er bemandet på hverdage mellem kl. 9.00 og 13.00

Vi overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger når vi finder dine materialer, sørger for udlånet og pakker i plastposer.

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 56 20 28 00, så guider vi dig!

Borgerservice

Borgerservice er åbent med tidsbestilling fra 4. januar i både Faxe og Haslev. Kun borgere, som har bestilt tid hjemmefra, bliver lukket ind i borgerservice og kun til den aftalte tid.

Tidsbestilling https://faxe.reservertid.nu/Start/1080/dfc2f eller tlf. 56 20 30 00

Siden opdateres løbende.