Hjælp Faxe Kommunes Biblioteker og Borgerservice til at blive endnu bedre!

18.03.21
Får du de bøger og oplevelser fra biblioteket som du ønsker dig? Vi vil gerne høre din mening.

Har biblioteket de bøger, tidsskrifter, cd’er, film og spil, som du har lyst til at låne? Møder du imødekommende medarbejdere? Giver biblioteket dig kulturelle input og oplevelser?

Det er noget af det, biblioteket gerne vil høre brugernes mening om, i den brugerundersøgelse, der gennemføres i disse dage.

Brugernes input er vigtige
Undersøgelsen tager udgangspunkt i, hvad der har værdi for brugerne af biblioteket. Undersøgelsen kan give svar på, hvad forskellige brugergrupper, for eksempel børnefamilier, unge eller ældre, sætter pris på og hvad der skal sættes særligt fokus på under og efter Corona-nedlukningen.

Undersøgelsen er udformet af det eksterne analysefirma Moos-Bjerre A/S. Resultaterne fra undersøgelsen kan ses på bibliotekets hjemmeside senere i 2021.

Vind et gavekort
Hvis du bliver udvalgt af analysefirmaet tager spørgsmålene cirka 7-10 minutter og du kan selv vælge om du vil være anonym eller ej. Du deltager automatisk i en konkurrence om biografbilletter.

Det er analysefirmaet Moos-Bjerre A/S der udvælger borgere med henblik på at få respondenter fra forskellige brugergrupper, og du kan således ikke deltage i undersøgelsen med mindre du bliver kontaktet.

Vi vil dog altid gerne høre fra dig, hvis du har forslag eller ris/ros til os. I så fald kan du skrive til os på bibliotek@faxekommune.dk