Kærlighed i Coronaens tid

30.03.20
Vi har gennemsøgt E-reolen for de bedste kærlighedsromaner, de er alle blå titler, hvilket betyder at du kan låne lige så mange af dem som du vil, hvornår du vil - feel the love

Kærlighed i Coronaens tid:

Florentino må vente 53 år på sin elskede i Gabriel Garcia Márquez ”kærlighed i Koleraens tid”, som af nogen bliver kaldt århundredets kærlighedshistorie – den slags tålmodighed har vi bare slet ikke! Derfor har vi fundet de mest nostalgiske, klassiske, sexede, lyriske, blodsugende og nyforelskede kærlighedshistorier som kan lånes her og nu på E-reolen – ingen begrænsninger, ingen kø, kun lutter instant kærlig tilfredsstillelse til dig i coronakarantæne…

Den allerførste forelskelse –  aaall the feels:

Intet, intet siger vi, føles så intens som den allerførste (gengældte) kærlighed, det skulle da lige være at læse om den. Det kan tø selv gamle forhærdede voksenbibliotekarhjerter op, når Eleanor og Park forelsker sig henover tegneserierne på bagsædet af skolebussen, til lyden af Joy division, the Cure og the Smiths (ja, vi ER gamle).
Anna flytter (temmelig modvilligt!?!) til Paris for at gå i skole, her møder hun den smukke og charmerende St. Clair, som hun forelsker sig hovedkulds i. Det eneste problem er bare, at han allerede har en kæreste, så vil det lykkes Anna at få sit franske kys?
Det er skæbnen, da Arthur og Ben i "Hvis det er os" støder sammen (bogstavelig talt!) første gang på posthuset i New York. Det ser i hvert fald sådan ud. Men efter en række katastrofale første dates, bliver Ben og Arthur måske nødt til at se i øjnene, at universet – og skæbnen, skulle have blandet sig helt udenom. 
It feels so good but it hurts so bad. 

Flere fine første forelskelser:
Hvis bare du var min
Dig og mig ved daggry
For enden af min pegefinger

Kan med fordel læses, mens du lytter til:
Katy Perry ”Teenage dream” 
Justin Bieber “As long as you love me”
Simple Minds ”don’t you”
 

De levede (knap så) lykkeligt til deres dages ende:

Det er ingen hemmelighed, at når de to elskende endelig har fået hinanden, så slutter eventyret for nogen. Kærlighed kan være en besværlig størrelse, fuld af smerte, svig, utroskab eller bare helt almindelig grå hverdag (hvor er roserne, hvor er serenaderne, -hvor? spørger vi!) 
Hverdag er der nok af i Jonas Eika Rasmussens ”Lageret, Huset, Marie.” Elias er først i tyverne, han bevæger sig mellem bofællesskabet Huset, arbejdspladsen Lageret og kæresten Marie, uden rigtig at høre til noget sted, mens Huset og kærligheden langsomt går i opløsning.
Skilsmisseraten er tårnhøj, og det forstår man måske godt, når man har læst Scener fra et ægteskab – et på overfladen lykkeligt parforhold, som hurtigt viser sig at være alt andet. I ”Jeg har elsket” er Chloé blevet forladt af sin mand, men hendes svigerfar tager sig af hende og børnene. Langsomt åbner han op og fortæller sin kærlighedshistorie, hvor han midt i livet møder sin store kærlighed, men ikke tør tage konsekvenserne og forlade kone og børn.

Flere bøger, hvor hjerte rimer på smerte? Læs:
En hun-djævels bekendelser
After
En kvindes hævn
Valravn
Tine

Snøft ned i din kleenex, mens du lytter til:
Lil Wayne ”Something you forgot”  
Righteous Brothers “You lost that loving feeling”  
Bruno Mars “when I was your man”
 

Så tag mit hjerte i dine hænder:

Når digte er bedst, kan de med få ord rumme alle de helt enkle og dog så komplekse følelser som kærligheden er – kort er godt. 
Lad os bare indrømme det med det samme – udvalget i kærlighedsdigte i blå titler på E-reolen er ikke stort. Til gengæld får du ikke mindre end to nobelpristagere i litteratur: Pablo Neruda og Rabindranath Tagore, og en absolut digtbestseller i Rupi Kaurs Mælk og Honning –  lidt, men superstjernegodt!

Læs og lyt til:
Anne Linnet ”en forårsdag” 
Lars H.U.G: ”Elsker dig for evigt” 
Bon Iver ”Skinny Love”
 

You sexy thing:

Nu skruer vi op for varmen! Hvad Harry Potter gjorde for Fantasy, det gjorde 50 shades of grey for den erotiske litteratur. Forlagene har sprøjtet sexede titler ud og bøgerne er den grad kommet ud af soveværelset. I Audrey Carlans hyper populære serie Calendar girl har Mia problemer. Hun skal skaffe en million dollars. Derfor får hun arbejde hos Exquisite Models, hvor hun de næste 12 måneder skal udlejes på månedsbasis. Sex er ikke en del af kontrakten, men kan Mia undgå at lade sig tiltrække af de flotte rigmænd? (Spoiler: Det kan hun IKKE). I Bossman er Reese lige startet nyt arbejde og falder pladask for sin chef. Det må bare ikke ske! Hun prøver at stå imod hans charmerende og flabede væsen, men hvordan gør man det, når følelserne er i kog og flirten så vidunderlig? (Spoiler: Det kan hun IKKE)

Flere hotte titler:
Aftalt spil
Som stjernerne står
Vent på mig
Sexus

Sæt stemningen med:
Ellie Goulding: “Love me like you do” 
Skinz “jeg har en pige”
Barry white ”Can’t enough of your love, babe
 

Dæmoner, vampyrer, mumier og andet godtfolk…

Overnaturlig kærlighed er et hit, måske især i de lidt yngre generationer. Her er elsker dig for evigt, VIRKELIG for evigt. Kærligheden er lige så udødelig som de sexede vampyrer, mumier (?!) og dæmoner som befolker genren. Som det ikke er nok, så smider vi lige en tidsrejsende vampyrelskende heks ind i ligningen. I Heksenat bliver historikeren og heksen Diana hvirvlet ind i en verden fuld af krige, hemmeligheder, korstog og hemmelige selskaber, da hun finder et magisk manuskript. Hun støder også på den 1500 år gamle vampyr Matthew, men deres forhold er en umulighed. (Hint: mon dog…?)
Dominic er dæmon og har vandret på jorden i årtusinder. Han er kendt som oprører mod Lucifer og derfor hadet af sin egen race. Da han møder den faldne engel Tia, må de forene deres kræfter for at bekæmpe helvede på jorden. Mon ikke de falder for hinanden mens de redder verden? (Mmmh)

Flere bøger at blive bidt af:
Vampyrkongen 
Mumien
De sorte skygger 
Dæmonerne fra dybet

Sug følelserne til dig og lyt til:
Meat Loaf ”Bat out of Hell” (!?)
Imagine Dragons ”Demons”
Sia ”My love”
 

Når den franske greve møder den uskyldige guvernante (Spoiler: Det bliver hun ikke ved med at være!):

Kom med en tur ned af Memory Lane, til de kærlighedsromaner, som rigtig mange af os er startet med, da vi (til dels, bevares) voksede ud af ungdomskærlighedsbøgerne. Her møder vi de ultraromantiske, sentimentale, dramatiske og helt helt vidunderlige kærlighedshistorier – med de BEDSTE titler! Vi nævner i flæng: Djævlegreven, De tusinde lampers hus og Kurtisanens hævn. Danielle Steel er en superstjerne i genren og I Zoya tager hun os med til Zarens Rusland. Tvunget af den russiske revolution i 1917 kommer en af zarens slægtninge, den purunge Zoya, til Paris, ribbet for alt. Hendes liv de følgende 60 år rummer kamp, kærlighed og dramatik.

Nyd også:
Den blå diamant
Den sorte opal
Grevinden

Vi garanterer at alt ender lykkeligt med:
Abba ”I do, I do, I do, I do, I do”
Kai Normann Andersen “Titte til hinanden”
John Legend ”All of me”
 

Feel Good:

Feel good er skønne og hjertevarme bøger, med problemer der nok skal blive løst, så alle kan leve lykkeligt til deres dages ende. Lige hvad vi har brug for nu.  Bliv varm om hjertet, og se lidt lysere på tingene, når du har læst f.eks. Den rette beslutning af Jill Mansell: Da Lottie Carlyle forelsker sig i sin nye chef, er der kun én sky i horisonten: hendes børn hader ham inderligt. De er derimod stemt for Seb, som ikke har helt rent mel i posen…

Flere feel good:
Læserne i Broken Wheel anbefaler
Brunstkalenderen
Projekt Rosie.

Det føles godt at lytte til:
Michael Bublé ”when I fall in love”
Frank and Nancy Sinatra “Somethin’ Stupid”
Lou Reed “Perfect day”
 

Værelse med udsigt (Ja tak!):

De klassiske kærlighedsromaner, dem vi alle kender – eller hvad? Nu er det måske tid til at få læst Fornuft og Følelse, så du fatter hvad al den Jane Austen hype går ud på? Du kan også prøve Værelse med udsigt, hvor unge engelske Lucy rejser til Italien på dannelsesrejse. Her forelsker hun sig i George og oplever sammenstødet mellem sine victorianske normer og sin sanselighed samt den moderne tid med øget frihed, lighed mellem kønnene og social mobilitet.  I Émile Zolas klassiker Nana fra 1880, møder vi den unge og smukke kurtisane Nana, der i 1870'ernes Paris fordrejer hovederne på alle de mænd, der kommer tæt på hende. 

Læs også:
Lady Chatterleys elsker
Forførerens dagbog
Den erotiske hamster.

Mens du lytter til disse (ny) klassikere:
Gasolin ”kvinde min”
Sinead O’Connor ”Nothing compares to you” 
U2 “All I want is you”
 

Oprindeligt skrevet af lezibr, Københavns Biblioteker.

Materialer
  • Ebog

Eleanor og Park : roman

Outsiderne Eleanor og Park er tvunget til at sidde ved siden af hinanden i skolebussen. Som dagene går blomstrer en smuk og fin forelskelse op. Omverdenen modarbejder forholdet og den første forelskelse er ikke ment til at vare evigt, eller?
Læs mere
  • Ebog

Eleanor og Park : roman

  • Lydbog (net)

Den sorte opal

Af Victoria Holt (2016)
En ung kvinde vender tilbage til England fra Australien omkring århundredskiftet, men hjemme venter gåden om hendes mystiske oprindelse og den tragedie i plejehjemmet, som i sin tid tvang hende bort
Læs mere
  • Lydbog (net)

Den sorte opal

Af Victoria Holt (2016)
  • Ebog

Mumien : roman

Af Anne Rice (2018)
Inden døden drak Ramses II en livseliksir, og da hans grav åbnes, og mumien sendes til London, genoplives han. Forelskelse, tyveri og mord følger ham, inden han vender tilbage til Egypten
Læs mere
  • Ebog

Mumien : roman

Af Anne Rice (2018)
  • Ebog

De sorte skygger

Af Lauren Kate (2011)
Fantasy. 17-årige Luce starter på en kostskole for besværlige unge. Hun forelsker sig straks i den flotte Daniel. Men Daniel gemmer på en overnaturlig hemmelighed, der er fatal for dem begge
Læs mere
  • Ebog

De sorte skygger

Af Lauren Kate (2011)
  • Lydbog (net)

Dæmonerne fra dybet. 1, Valkyrien og sneuglen

Den smukke Adeline deler krop med en morderisk valkyrie. På et krydstogtskib møder hun den lækre, dæmonbesatte Gabriel. Kan Gabriel tæmme valkyrien eller bliver Adeline hans død?
Læs mere
  • Lydbog (net)

Dæmonerne fra dybet. 1, Valkyrien og ...

  • Ebog

Djævlegreven

Af Victoria Holt (2017)
Romantisk beretning om den forældreløse engelske Minellas eventyr som selskabsdame i Frankrig under revolutionen, hvor hun både drages og frastødes af den berygtede og fascinerende grev Fontaine Delibes
Læs mere
  • Ebog

Djævlegreven

Af Victoria Holt (2017)
  • Ebog

De tusinde lampers hus : roman. Del 1 (Ved Lis Ehlig)

Af Victoria Holt (2015)
En ung kvindes kærlighed til en upålidelig mand hvirvler hende ind i et drama om kostbare antikviteter og mord
Læs mere
  • Ebog

De tusinde lampers hus : roman. Del 1...

Af Victoria Holt (2015)
  • Ebog

Kurtisanens hævn

Læs mere
  • Ebog

Kurtisanens hævn

  • Ebog

Zoya

Af Danielle Steel (2018)
Tvunget af den russiske revolution 1917 kommer en af zarens slægtninge, den purunge Zoya, til Paris, ribbet for alt. Hendes liv de følgende 60 år rummer kamp, kærlighed og dramatik
Læs mere
  • Ebog

Zoya

Af Danielle Steel (2018)
  • Lydbog (net)

Den blå diamant : roman

Af Morten Korch (2016)
Efter årelangt arbejde i Afrika træffer en provinslæge ved en sukkersygestiftelse sin gamle kærlighed, den afdøde professors datter, og fortsætter professorens forskning efter et stof mod sukkersyge
Læs mere
  • Lydbog (net)

Den blå diamant : roman

Af Morten Korch (2016)
  • Ebog

Grevinden : roman

Af Danielle Steel (2017)
Da Marguerite Wallace Pearson di San Pignelli dør, efterlader hun sig en bankboks fyldt med uvurderlige smykker. Det bliver op til Jane og Philip at finde den retmæssige arving, men ikke uden forviklinger
Læs mere
  • Ebog

Grevinden : roman

Af Danielle Steel (2017)
  • Lydbog (net)

Oprører

Af Louise Haiberg (2014)
Dominic er dæmon og har vandret på Jorden i årtusinder. Han er kendt som oprører mod Lucifer og derfor hadet af sin egen race. Da han møder den faldne engel Tia, må de forene deres kræfter for at bekæmpe helvede på Jorden
Læs mere
  • Lydbog (net)

Oprører

Af Louise Haiberg (2014)
  • Lydbog (net)

Den rette beslutning

Af Jill Mansell (2011)
Da Lottie Carlyle forelsker sig i sin nye chef, er der kun én sky i horisonten: hendes børn hader ham inderligt. De er derimod stemt for Seb, som ikke har helt rent mel i posen
Læs mere
  • Lydbog (net)

Den rette beslutning

Af Jill Mansell (2011)
  • Lydbog (net)

Læserne i Broken Wheel anbefaler

Af Katarina Bivald (2014)
28-årige Sara lever et stille liv i Sverige, hvor hun arbejder i en boghandel. En brevveksling med 75-årige Amy fra USA om deres fælles kærlighed til bøger får Sara til Iowa, hvor hun tvinges til at se verden i øjnene
Læs mere
  • Lydbog (net)

Læserne i Broken Wheel anbefaler

Af Katarina Bivald (2014)
  • Lydbog (net)

Brunstkalenderen

Af Emma Hamberg (2009)
Tre søstre i fyrrerne slås med følelsen af at være landet i en trædemølle af problematiske parforhold, barnløshed, arbejdsmæssigt dødvande og ustyrlige børneflokke, indtil et ophold på fødegården med 200 køer tvinger dem til at tage livet op til revision
Læs mere
  • Lydbog (net)

Brunstkalenderen

Af Emma Hamberg (2009)
  • Ebog

Projekt Rosie : roman

Af Graeme Simsion (2013)
Da den socialt handicappede Don beslutter at finde en kæreste, udarbejder han et spørgeskema og iværksætter "Projekt Kone". Rosie er lige det modsatte af, hvad han søger. Men et venskab opstår mellem dem, og Don begynder at opleve følelser, som han ikke kan forstå
Læs mere
  • Ebog

Projekt Rosie : roman

Af Graeme Simsion (2013)
  • Ebog

Fornuft og følelse (Ved Vibeke Houstrup)

Af Jane Austen (2016)
To meget forskellige søstres kærlighedshistorier. Den ene romantisk og stormfuld, den anden rolig og besindig. Foregår i den engelske overklasse i 1800-tallets begyndelse
Læs mere
  • Ebog

Fornuft og følelse (Ved Vibeke Houstrup)

Af Jane Austen (2016)
  • Ebog

Værelse med udsigt

Af E. M. Forster (2012)
Unge engelske Lucy rejser til Italien på dannelsesrejse. Her forelsker hun sig i George og oplever sammenstødet mellem sine victorianske normer og sin sanselighed samt den moderne tid med øget frihed, lighed mellem kønnene og social mobilitet
Læs mere
  • Ebog

Værelse med udsigt

Af E. M. Forster (2012)
  • Ebog

Nana

Af Émile Zola (2016)
Roman med klassikerstatus om den unge og smukke kurtisane Nana, der i 1870'ernes Paris fordrejer hovederne på alle de mænd, der kommer tæt på hende
Læs mere
  • Ebog

Nana

Af Émile Zola (2016)
  • Ebog

Lady Chatterleys elsker : roman

Af D. H. Lawrence (2015)
Lady Chatterley lever et stille liv sammen med husbonden Sir Clifford, som er lam og derfor ikke kan opfylde sine ægteskabelige forpligtelser. Lady Chatterley vansmægter og indleder et forhold til skytten Mellors, der vækker hende erotisk
Læs mere
  • Ebog

Lady Chatterleys elsker : roman

Af D. H. Lawrence (2015)
  • Lydbog (net)

Forførerens dagbog

Æstetikeren Johannes skildrer sit kærlighedsforhold til den smukke Cordelia, som han først underkaster sig, men som han forlader, da hun vil underkaste sig ham
Læs mere
  • Lydbog (net)

Forførerens dagbog

  • Ebog

Vampyrkongen

Af J. R. Ward (2011)
Vampyrkongen Wrath forelsker sig hovedkuls i den smukke halvblods Beth. Men samtidig må han forsvare sin art mod en ældgammel fjende, der er fast besluttet på at udrydde alle vampyrer i verden
Læs mere
  • Ebog

Vampyrkongen

Af J. R. Ward (2011)
  • Ebog

Heksenat : roman

Historikeren og heksen Diana hvirvles ind i en verden fuld af krige, hemmeligheder, korstog og hemmelige selskaber, da hun finder et magisk manuskript. Hun støder også på den 1500 år gamle vampyr Matthew, men deres forhold er en umulighed
Læs mere
  • Ebog

Heksenat : roman

  • Ebog

Anna og det franske kys

Amerikanske Anna kan ikke et ord fransk, da hendes far ud af det blå sender hende på kostskole i Paris. Mødet med den charmerende og flotte St. Clair får Annas følelser til at vokse men er de blot venner?
Læs mere
  • Ebog

Anna og det franske kys

  • Ebog

En kvindes hævn

Psykologisk roman om kærlighed og ægteskab. Skildrer det selvopgør, som Rose stilles over for, da hendes mand Nathan efter mere end tyve års ægteskab forlader hende, fordi han har en affære med Roses veninde
Læs mere
  • Ebog

En kvindes hævn

  • Lydbog (net)

Hvis det er os

Tror du på kærlighed ved første blik? På skæbnen, tilfældighedernes spil, universet og alt det der? Arthur og Ben mødes tilfældigt på et posthus, men er det skæbnen eller deres eget hårde arbejde, der forvandler den første forelskelse til kærlighed?
Læs mere
  • Lydbog (net)

Hvis det er os

  • Ebog

Hvis bare du var min

Af Jenny Han (2015)
Lara Jean skriver kærestebreve. Ikke sådan traditionelle kærlighedserklæringer, mere "nu-skriver-jeg-dig-ud-af-mit-liv-farvel-kærestebreve". Brevene gemmer hun i en hatteæske i sit skab. Det kommer derfor som noget af et chok for hende da den første gamle flamme opsøger hende og gerne vil kommentere på det brev han ...
Læs mere
  • Ebog

Hvis bare du var min

Af Jenny Han (2015)
  • Lydbog (net)

Dig og mig ved daggry

Louise og Liam begår selvmord ved at springe ud fra Limfjordsbroen, lænket til hinanden med håndjern. Den alvidende fortæller er den afdøde Louise og gennem hende afdækkes forløbet
Læs mere
  • Lydbog (net)

Dig og mig ved daggry

  • Lydbog (net)

For enden af din pegefinger

Af Kristina Aamand (2017)
17-årige Sheherazade føler sig klemt mellem forventningerne til hende som en god muslimsk pige og hendes egne ønsker til livet. Da hun møder den jævnaldrende Thea åbner der sig en helt ny verden af muligheder
Læs mere
  • Lydbog (net)

For enden af din pegefinger

Af Kristina Aamand (2017)
  • Lydbog (net)

Lageret, Huset, Marie

Elias er først i tyverne, han bevæger sig mellem bofællesskabet Huset, arbejdspladsen Lageret og kæresten Marie, uden rigtig at høre til noget sted, mens Huset og kærligheden langsomt går i opløsning
Læs mere
  • Lydbog (net)

Lageret, Huset, Marie

  • Ebog

Scener fra et ægteskab

Af Ingmar Bergman (2018)
Roman baseret på TV-spil om den magiske binding, der opstår mellem to mennesker, når de indgår et ægteskab
Læs mere
  • Ebog

Scener fra et ægteskab

Af Ingmar Bergman (2018)
  • Ebog

Jeg har elsket : roman

Af Anna Gavalda (2016)
Chloé er blevet forladt af sin ægtemand, men hendes svigerfar tager hånd om hende og børnene, og fortæller hende sin livs- og kærlighedshistorie til trøst og opbyggelse
Læs mere
  • Ebog

Jeg har elsket : roman

Af Anna Gavalda (2016)
  • Ebog

En hun-djævels bekendelser : roman

Af Fay Weldon (2015)
Bidende ond og vittig skildring af en kvindes hævntogt mod ægtemanden, der har vraget hende til fordel for en yngre, kønnere og mere spændende
Læs mere
  • Ebog

En hun-djævels bekendelser : roman

Af Fay Weldon (2015)
  • Ebog

After. Del 1, Mødet : roman

Af Anna Todd (2015)
Selvom den pæne pige Tessa har den perfekte kæreste, bliver hun tiltrukket af den mystiske Hardin
Læs mere
  • Ebog

After. Del 1, Mødet : roman

Af Anna Todd (2015)
  • Ebog

Valravn

To fortællinger om ulykkelig kærlighed og to mænd, der går til grunde i jagten på den kvinde, der skal indfri lykkedrømmen
Læs mere
  • Ebog

Valravn

  • Ebog

Sexus (Ill. Jens Birkemose)

Af Henry Miller (2018)
Selvbiografisk roman fra New York med hovedvægten lagt på de erotiske oplevelser
Læs mere
  • Ebog

Sexus (Ill. Jens Birkemose)

Af Henry Miller (2018)
  • Lydbog (net)

Tine

Af Herman Bang (2018)
Krigen i Sønderjylland i 1864 danner baggrund for skildringen af en ung piges kærlighedstragedie
Læs mere
  • Lydbog (net)

Tine

Af Herman Bang (2018)
  • Ebog

Hundrede kærlighedssonetter

Af Pablo Neruda (2018)
Digte af den chilenske nobelprismodtager Pablo Neruda (1904-1973), der med hundrede kærlighedssonetter lovsynger sin kommende hustru, Matilde Urrutia
Læs mere
  • Ebog

Hundrede kærlighedssonetter

Af Pablo Neruda (2018)
  • Ebog

Blomsternes bevogter : digte

Læs mere
  • Ebog

Blomsternes bevogter : digte

  • Lydbog (net)

Mælk og honning

Digte om kvindeliv på godt og ondt, om at elske og miste. Om livets mest sorgfulde, kærlige og stærke øjeblikke
Læs mere
  • Lydbog (net)

Mælk og honning

  • Ebog

Calendar girl. 1, Januar

Af Audrey Carlan (2016)
Mia Saunders skal skaffe en million dollars. Derfor får hun arbejde hos Exquisite Models, hvor hun de næste 12 måneder skal udlejes på månedsbasis. Sex er ikke en del af kontrakten, men kan Mia undgå at lade sig tiltrække af de flotte rigmænd?
Læs mere
  • Ebog

Calendar girl. 1, Januar

Af Audrey Carlan (2016)
  • Ebog

Bossman

Af Vi Keeland (2017)
Reese er lige startet nyt arbejde og falder pladask for sin chef. Det må bare ikke ske! Hun prøver at stå imod hans charmerende og flabede væsen, men hvordan gør man det, når følelserne er i kog og flirten så vidunderlig?
Læs mere
  • Ebog

Bossman

Af Vi Keeland (2017)
  • Ebog

Aftalt spil

Af Elle Kennedy (2015)
Hannah opdager, at hun er voldsomt tiltrukket af de store, maskuline sportsfyre på college, men forsøger at tage studiet seriøst. Da hun møder ishockeyspilleren Garrett, må hun give efter for sin lyst og lidenskab
Læs mere
  • Ebog

Aftalt spil

Af Elle Kennedy (2015)
  • Ebog

Som stjernerne står

Af Cora Carmack (2016)
Bliss er snart færdig med college og har styr på næsten alt. Da hun kaster sig ud one night stand, står pinlighederne i kø og hun møder den helt forkerte mand, som alligevel er fuldstændig perfekt
Læs mere
  • Ebog

Som stjernerne står

Af Cora Carmack (2016)
  • Lydbog (net)

Vent på mig

19-årige Avery flygter til West Virginia for at få en frisk start i en ny stat. På college møder hun den tiltrækkende Cameron. Averys fortid har gjort hende meget forsigtig, når det kommer til mænd, men Cam er virkelig dejlig
Læs mere
  • Lydbog (net)

Vent på mig

  • Lydbog (net)

Den erotiske hamster

Et lykkeligt ægteskab mellem to ligestillede mennesker bryder sammen ved mandens utroskab med en tilsyneladende frigjort og selvstændig kvinde, "den erotiske hamster"
Læs mere
  • Lydbog (net)

Den erotiske hamster