Take away

Take Away på biblioteket

24.03.21
Du kan stadig låne materialer med take-away ordningen.

Sådan gør du

Når du vil afhente/bestille materialer, kan du gøre det på to måder. Du kan ringe på tlf. 56 20 28 00 hvis du skal afhente i Haslev, og på tlf. 56 20 28 40 hvis du skal afhente i Faxe, i tidsrummet kl. 9 - 13 mandag til onsdag samt fredag og mellem 15 og 18 om torsdagen, eller sende os en mail på bibliotek@faxekommune.dk.

Du kan tidligst afhente materialer dagen efter du har bestilt. Du skal dog altid vente på en mail fra biblioteket med besked om, hvornår dine bestillinger kan afhentes.

Når du afhenter dine materialer vil de allerede være lånt ud til dig. Du skal medbringe id.

Hvis du skal afhente på Haslev Bibliotek sker det via døren til venstre for hovedindgangen.

Skal du afhente på Faxe Bibliotek sker det i døren ind til biblioteket (bank på døren).

Begge steder kan der afhentes i tidsrummet 10 - 12 mandag til onsdag samt fredag og mellem 16 og 18 om torsdagen

Det er også muligt at aflevere materialer i samme tidsrum. Du får ingen afleveringskvittering når du afleverer på denne måde.

Praktisk

For at kunne benytte denne ordning, skal du være oprettet som bruger på Faxe Kommunes Biblioteker. Du kan oprette dig via dit NemID på vores hjemmeside www.faxebibliotek.dk.

Telefonen er bemandet mellem kl. 9.00 og 13.00 mandag til onsdag samt fredag og mellem 15 og 18 om torsdagen.

Vi overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger når vi finder dine materialer, sørger for udlånet og pakker i plastposer.

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 56 20 28 00, så guider vi dig!