Kastanjemanden og noget, der ligner

Er du en af dem, der har siddet limet fast til kastanjemandens uhyggelige spil på tv-skærmen, i takt med at efteråret har rullet sine mørke gevanter hen over landskabet udenfor? Så se med her - vi har nemlig fundet bøger, der minder om Søren Sveistrups roman, som serien baserer sig på.

Er du en af dem, der har siddet limet fast til kastanjemandens uhyggelige spil på tv-skærmen, i takt med at efteråret har rullet sine mørke gevanter hen over landskabet udenfor? Så se med her - vi har nemlig fundet bøger, der minder om Søren Sveijstrups roman, som serien baserer sig på.

Nordic noir, når det er bedst

Kastanjemanden er nordic noir, når det er allerbedst; en serie bestialske mord, et smådeprimerende politimakkerpar med store personlige problemer og et veldrejet whodunit-drama med socialpolitiske motiver, som krakelerer billedet af det tilsyneladende velfungerende velfærdssamfund. For at det ikke skal være nok, underbygges den dystre og barske stemning af det danske efterårs mørke og melankoli.

 

Trænger du til mere af samme skuffe, kan du læse en af romanerne herunder.

God fornøjelse!

/Dagmar, eReolen

Oprindeligt skrevet af Dagmar, eReolen.

Materialer
GennemseGennemse
  • Ebog

Kastanjemanden : krimi

Af Søren Sveistrup (2018)
Krimi. Makkerparret Thulin og Hess fra drabsafdelingen i København skal opklare en række grumme og bestialske kvindem...
Læs mere