Bibliotek.dk kommer ny udgave

22.12.23
Bibliotek.dk skifter udseende.

Du kan allerede nu se hvordan den kommer til at se ud på https://beta.bibliotek.dk/.

Siden får nyt design, nye funktioner og flere inspirationssektioner, men også alt det du kender fra det gamle Bibliotek.dk, så du stadig kan:

• Søge, både helt enkelt og med flere elementer
  • Bestille, også fra huskelisten, hvor du kan bestille flere materialer på én gang
  • Se lånerstatus fra dine biblioteker

Du kan ikke længere bruge login med mailadresse og kodeord. Brug i stedet Bibliotekslogin, hvor du logger ind med de samme oplysninger, som du bruger her på siden. Du kan også vælge at logge ind med MitID. Når du logger ind, henter bibliotek.dk dine låneroplysninger fra dit lokale bibliotek, så dine lån og reserveringer helt automatisk vises på det nye Bibliotek.dk.

Det følger ikke med

Du skal være opmærksom på, at disse personlige oplysninger ikke følger med over i den nye udgave:

• Din huskeliste
  • Dine gemte søgninger
  • Dine indstillinger, f.eks. fravalg af NOTAs materiale

Du har god tid til at hente dine data og gemme dem. Det nuværende Bibliotek.dk er tilgængelig nogle måneder ind i 2024.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at bruge feedback-knappen på bibliotek.dk eller kontakte bibliotek.dk’s kundeservice