Book din kro eller hotelophold

Small Danish Hotels

 

Danmarks suverænt største hotelkæde, Small Danish Hotels, repræsenterer et bredt udvalg af hoteller, kroer, slotte og herregårde i hele landet.

Hotelkæden er garant for hygge, kvalitet og det gode værtsskab til både private og erhvervsgæster. Unikke oplevelser, god gastronomi og attraktiv beliggenhed. Der er mange betingelser at opfylde, hvis man vil være førstevalg, når destinationen for den vellykkede ferie eller konference skal udpeges. Og ofte er det de små detaljer, som gæstfrihed, personlig betjening og følelsen af at være tryg og velkommen, der afgør sagen.

Med over 80 overnatningssteder er Small Danish hotels landets største hotelkæde, og tæller alt fra trendy cityhoteller og eventyrlige slotte til traditionelle kroer og hyggelige herregårde. Fælles for dem alle er rammerne for hygge, nærvær og kvalitetstid. Ved at dyrke kerneværdierne, stå sammen omkring markedsføringen og fokusere på skræddersyede koncepter for enhver målgruppe har Small Danish Hotels de senere år opnået massiv fremgang.

Book dit kro- eller hotelophold her: Small Danish Hotels