Rønnede Mikro Bibliotek

Adresse

MENY
Vordingborgvej 517
4683 Rønnede
Danmark

Telefon
56 71 24 24

Rønnede MikroBibliotek er etableret i et samarbejde mellem Initiativgruppen og Faxe Kommunes Biblioteker, og er finansieret af Erhvervs- og Kulturudvalget i Faxe Kommune med midler fra Mødesteds- og kulturpuljen.

Hvad kan Rønnede MikroBibliotek tilbyde?

Her kan du afhente dine bestilte/reserverede materialer og aflevere dem igen, dette kan ske i hele MENY's åbningstid. Materialerne fra biblioteket leveres til MENY hver tirsdag og fredag, først på eftermiddagen.

Hvad kræver det at benytte Rønnede MikroBibliotek?

Du skal være registreret som låner ved Faxe Kommunes Biblioteker og have en PIN-kode.

Du bliver registreret ved at henvende dig på et af kommunens biblioteker eller via MitID her på siden.

Hvordan fungerer det?

Du bestiller materialer her på siden via det blå felt "søg i biblioteksbasen" eller via Bibliotek.dk. Du logger på med dit cpr.nr. (uden bindestregen) og din PIN-kode. Du skal huske at angive Rønnede MikroBibliotek som afhentningssted.

Biblioteket finder, registrerer og pakker dine bestillinger sammen med en kvittering for lånet.

HUSK at posen materialerne kommer i også er udlånt til dig, så den skal materialerne afleveres i.

Når din bestilling er pakket og klar til afsendelse, vil du modtage en e-mail eller en sms. Den modtaget besked medtager du ved afhentningen i MENY, du kan også vælge at vise dit sundhedskort (sygesikringsbevis).

Du kan både aflevere materialerne i MENY og på et af kommunens biblioteker. Ved aflevering i MENY får du ingen afleveringskvittering. Hvis du afleverer i MENY er det vigtigt, at du afleverer dine materialer senest 4 dage før sidste afleveringsdato for at undgå gebyr. Dette skyldes transporttiden, som indregnes i lånetiden.

Gebyr skal afregnes på et af kommunens biblioteker eller med dankort på Faxe Kommunes Bibliotekers hjemmeside. Ved restance på 100 kr. eller derover vil der blive udsendt et girokort.