Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
20 kr.
Lokale
Digteriet
Målgruppe
Abonnér på kalender

3D-workshop for børn og unge (9-17 år)

Kom til 3D-workshop og lær at tegne og printe i 3D

Kunne du tænke dig at lære mere om 3D-modellering? Så kom til workshop på Haslev bibliotek og bliv klogere på den spændende nye teknologi. Du behøver ikke at vide noget om 3D på forhånd, du lærer alt det grundlæggende i løbet af workshoppen.

Du starter med at lære hvordan man tegner i et 3D-program og vi bruger et fedt gratis program som hedder TinkerCAD. Det kører i din browser og er meget lettilgængeligt og sjovt at arbejde med. Du lærer hvordan du kan kombinere forskellige geometriske former til at skabe den ting du gerne vil bygge.

Bagefter ser vi på hvordan du printer din 3D-tegning ud på en 3D-printer. Du lærer hvordan man gør filen på computeren klar, så printeren kan lave den til et virkeligt objekt og bagefter lærer du hvordan selve printeren virker. Du skal være opmærksom på, at det tager lang tid at printe et 3D-objekt, så du kan først få dit print med hjem en anden dag.

Billetprisen dækker omkostninger for printermaterialer.

Det er en fordel hvis du har oprettet en konto på www.tinkercad.com på forhånd, så vi ikke skal bruge tid på det til workshoppen.