Billede af Lotte Kirkeby Hansen

Place / Room
Romanen
Abonnér på kalender

Forfatteraften med Lotte Kirkeby om ”De nærmeste”

Lotte Kirkeby (f. 1970) er tidligere forlagsredaktør på Gyldendal og har siden 2007 arbejdet som selvstændig journalist, redaktør, oversætter og anmelder. Er medforfatter til fagbøger om barsel, alderdom, skilsmisse og debuterer med "Jubilæum" som skønlitterær forfatter.

I 2019 udkom romanen ”De nærmeste” der handler om tre søskende, der mødes i deres barndomshjem efter forældrenes død. De skal opløse hjemmet og dele sorgen over tabet af forældrene. Men som i de fleste familier er der spændinger, hemmeligheder og roller, som hverken er nemme at affinde sig med eller at forlade. Eva, Christian og fortælleren Anna må konfrontere alt dette, hinanden og sig selv og måske gå videre i tilværelsen lidt klogere eller i det mindste forandrede.

Arrangør: Faxe Kommunes Biblioteker