Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Lokale
Romanen
Målgruppe
Abonnér på kalender

Forfatterforedrag med Anne-Marie Vedsø Olesen

Anne-Marie Vedsø Olesen fortæller om Vølvens vej-serien med inspiration fra nordisk mytologi.

Anne-Marie Vedsø Olesen fortæller om og læser op fra sine seneste romaner i Vølvens vej-serien samt taler om den nordiske mytologi som inspirationskilde. I 2022 vand hun DRs Romanpris for Vølvens vej.

Vølvens vej, handler om den unge vølve-kvinde, Snehild og hendes vej til indflydelse og gudernes gunst. Det er en spændende og medrivende fortælling om ære, kærlighed, mod, blodhævn, jalousi og had. Det er de stærke kvinder, der er i fokus og den nordiske mytologi spiller en central rolle, når Snehild taler med jætter, norner og guder. 

Anne-Marie Vedsø Olesen er flyttet fra København til Stevns. Her bor hun midt i naturen, og lige netop den natur er hendes bogserie ”Vølvens vej” sat i. Byen Himlinge ligger nemlig i Sialand (Sjælland) tæt ved Tryggevælde å, som i bogserien er blevet til floden Trygvel.

Glæd jer til et spændende forfattermøde med en meget levende og underholdende formidler. Hvem ved, - måske er vi så heldige at få lidt indblik i og oplæsning fra bind nr. 3.

Foto: Katrine Gøth

Materialer

  • Bog

Vølvens vej - Snehild : roman

Første bind i en episk fortælling fra jernalderen om den unge vølve-kvinde Snehild og hendes vej til indflydelse og gudernes gunst. For læsere af historiske romaner og stærke kvindeskildringer
Læs mere
  • Bog

Vølvens vej - Snehild : roman

  • Bog

Vølvens vej - misteltenen

Andet bind i en storslået episk fortælling om den unge vølve-kvinde Snehild Gråulv og hendes rejse mod magtens tinde, runekraft og gudernes gunst i jernalderens Danmark. For læsere af stærke kvindeskildringer og historiske romaner med et mytisk tvist
Læs mere
  • Bog

Vølvens vej - misteltenen