Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
50 kr.
Lokale
Romanen
Målgruppe
Abonnér på kalender

Nu taler jeg – en historie om hverdagssexisme

Mød forfatter Rikke Viemose, og hør om hendes anmelderroste bog ”Nu taler jeg”.

”Nu taler jeg” handler om at vokse op som pige og blive kvinde i et samfund, der officielt er ligestillet, og hvor man som kvinde får at vide, at man har de samme muligheder og vilkår som mænd. Men er det sandt, og hvordan ser den historie egentlig ud indefra?

Med udgangspunkt i sit eget liv og sin anmelderroste bog, ”Nu taler jeg”, fortæller Rikke Viemose hudløst ærligt om sit eget liv og om vores forskelsbehandling af kvinder og mænd. 

Foredraget bygger på forfatterens egne erfaringer gennem fem årtier og tager os med i alle de sammenhænge, hvor den subtile sexisme – hverdagssexismen – trives: I skolen, på arbejdspladsen, i de offentlige rum, men også i familien, i ægteskabet og blandt venner.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Materialer

  • Bog

Nu taler jeg : brev til min datter

Af Rikke Viemose (2022)
Personligt essay skrevet til forfatterens voksne datter om den sexisme, forfatteren har oplevet livet igennem. For unge og voksne læsere, der vil blive klogere på ligestiling, magt og sexisme
Læs mere
  • Bog

Nu taler jeg : brev til min datter

Af Rikke Viemose (2022)
  • Bog

Håndbog for privilegieblinde mænd : bogen til den forandringsparate mand

Af Rikke Viemose (2022)
Underholdende, faktuel og oplysende guide til de mænd, der tænker at feminismen er gået over gevind, og at kampen allerede er vundet. Til mænd (og kvinder) med humoren i behold og interesse for kønsdebatten
Læs mere
  • Bog

Håndbog for privilegieblinde mænd : b...

Af Rikke Viemose (2022)