Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokale
Romanen
Målgruppe
Abonnér på kalender

Tour de talesprog kommer til byen

Sprogforsker Michael Ejstrup går på scenen med sit oneman-sprogshow og slipper talesproget løs i projektet "Som man siger".

Prå-li-hør-hær! Det er ornlig sygt! Dialekter og bandeord, børnesnak og gammeldansk, ghettodansk og gadeslang.

Showet er gratis og en del af det større projekt SOM MAN SIGER. "SOM MAN SIGER er et vigtigt projekt, fordi vi alle kan have godt af at få rusket op i vores fordomme. Det er både sundt og nærende for vores fælles forståelse af hinanden og vores kultur at få indblik i de andres sprog.Et sprog, der gemmer på masser af indsigt i, hvem vi er, og hvor vi kan komme hen sammen," udtaler sprogforsker Michael Ejstrup.

Projektet SOM MAN SIGER er mere end bare et enkelt show. Michael Ejstrup er på tour med tasken fuld af talesprog landet rundt på tilsammen 50 biblioteker og højskoler. Derudover kan man høre ham i projektets podcast på sitet www.sommansiger.nu, hvor han i øvrigt opfordrer dig til at dele din stemme til det landsdækkende talesprogsbibliotek: "Vi har brug for at høre netop din stemme. Dit talesprog er på én gang unik og en del af et sprogligt fællesskab, og du kan være med til at tegne portrættet af det danske talesprog. Min opfordring er derfor: Tal, som du taler, og giv dig tid til at lytte til dine medstemmer," forklarer sprogforsker Michael Ejstrup. Talesproget er mangfoldigt, og sprogforsker Michael Ejstrup kommer ud i mange kringelkroge i sit oneman-sprogshow på Haslev Bibliotek.

Pris
0