Om dette arrangement

Tid
17:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokale
Biblioteksrummet
Målgruppe
Abonnér på kalender

Spilcafé: Dungeons & Dragons

Find papir, blyant og terninger frem, når der skal spilles Dungeons & Dragons i Biblioteksrummet!

Er du nysgerrig på hvad det vil sige at spille Dungeons & Dragons? Måske mangler du bare en gruppe at spille med? Måske har du lyst til at prøve at være Game Master, men mangler nogle fifs eller en gruppe at prøve kræfter med? Ligegyldigt årsagen, så kom en tur forbi Haslev Bibliotek til Dungeons & Dragons aften!

Biblioteket har to sæt af de tre grundbøger, terninger, starter set med eventyridéer, character sheets, forskellige remedier til at spille, et biblioteksrum med plads til flere grupper og bibliotekarer som kan hjælpe nye spiller og potentielle Game Masters. Det eneste i selv reelt skal have med, er en notesblok.

Dungeons & Dragons på Haslev Bibliotek er normalt den første mandag i måneden kl. 17.00-21.00, men grundet den halve hellighdag d. 1 maj, vil det først være d. 8 maj denne omgang. Det vil hovedsageligt være drevet af brugerne selv, med bibliotekarerne som guides til nye spillere. Bibliotekarerne kan være potentielle Game Masters til et enkelt One-Shot eller to, hvis der er nogen der gerne vil prøve kræfter med spillet, før de bliver en del af en spilgruppe. De vil dog ikke køre deciderede kampagner. 

Arrangementerne og lån af udstyr er gratis.