Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Målgruppe
Abonnér på kalender

Broderi-logen

Miniudstilling på Haslev Bibliotek & Borgerservice

Broderi-logen v/ Kate Himmelstrup

 

Vi er 9 kvinder der har en fælles passion, nemlig broderiet. Vi har alle afsluttet 7 års broderiundervisning på Den Klassiske Broderiskole ved Lis Ahrenkiel.

Vi er alle bosiddende på Sydsjælland og har gennem det sidste år mødtes ca en gang om måneden i Kates lille værksted i Haslev,. Her har vi genopfrisket og udforsket forskellige teknikker og udfordret hinanden med valg af motiver, farver og anvendelse. 

I foråret har vi arbejdet med nedlagt syning, en teknik vi især kender fra Bayeux tapetet og lignende store fælles broderede "fortælle-billeder". Efter prøvesyning af kendte motiver fra diverse tapeter, valgte vi svampe som fælles udfordring. Teknikken er rigtig god til udfyldning a´la malebog, så vi var udfordret, da vi gerne ville have svampene til at se så naturtro ud som muligt. Svampene er broderet med uldgarn på enten hør- eller bomulds-lærred.

 

Broderi-logen består af Eva Westh, Doris Larsen, Grethe Hansen, Lise Nielsen, Sonja Walmar Hansen. Anni Christophersen, Inger Hald Nielsen, Aase Jensen og Kate Himmelstrup

 

 

Udstillingen kan ses i bibliotekets bemandede åbningstid og i det ubemandede fra 7.00 til 21.00.

 

Pris
0