Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
70 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
Voksne
Abonnér på kalender
Voksenarrangementer

De første danskere i Nordkorea

16.01.18
Kasper Bøndergaard har rejst i Nordkorea hvert år siden 2007 og er måske den dansker der har mest praktisk erfaring i landet

I aftenens foredrag følger vi med Kasper Bøndergaard den første danske grupperejse til Nordkorea. Der fortælles om alle de udfordringer og de pudsige hændelser, der gik forud for pionerturen i 2008. Hvordan arrangeres en sådan rejse og hvordan får man kontakter i verdens mest lukkede land. I løbet af foredraget vil mere dagligdags emner blive belyst, såsom hvordan samfundet er bygget op, hvordan bestemmes det, hvem der får hvilke jobs, uddannelser og boliger. Det og meget mere får man svar på i løbet af 1,5 times foredrag fyldt med anekdoter, overraskelser og tankevækkende billeder.

Om foredragsholderen:
Kasper er uddannet skolelærer med speciale i bl.a. historie. Efter et par år i folkeskolen skiftede han klasseværelset ud med jobbet som rundrejseleder og boede 12 år i Kina. Herfra rejste han ud for at starte nye rejsemål og rundrejser op hvilket bragte ham til over 70 lande. Efter han flyttede tilbage til Danmark i 2014 har han startet rejsebureauet "Over Alle Bjerge" og han lever i dag af at lave skræddersyede rejser til hans favorit destinationer samt holde foredrag om nogle af hans fantastiske oplevelser.
Efter en research tur i 2007 var Kasper den første dansker til at føre en rejsegruppe gennem Nordkorea i 2008. 

Arrangeret af AOF