Brug biblioteket hjemmefra

13.03.20
Biblioteket har masser af tilbud, du kan benytte dig af i lukkeperioden. Prøv for eksempel lydbøger, magasiner, e-bøger og film.

Lyt til en bog eller læs en på din tablet

Dy Plambechs prisvindende roman Til min søster, Camilla Läckbergs krimiserie eller en biografi om Åke Hareide. Det er eksempler på bøger, som borgere i Faxe Kommune kvit og frit kan hente ned som lydbog eller e-bog fra eReolen.dk eller eReolens app. Med mere end 50.000 titler er der noget for enhver smag, hvad enten man er til nordiske forfattere, humor, gys eller bare vil læse eller lytte til en bog, man aldrig har hørt om før. Har man børn, kan man vise dem eReolen Go, hvor der er bøger for børn i alle aldre.

Magasiner og blade fra hele verden

Hvis man også gerne læser aviser eller magasiner, har bibliotekerne et enestående tilbud. På bibliotekets hjemmeside, under menupunktet E-materialer kan man finde RBdigital. Det er en samling især engelsksprogede magasiner og tidsskrifter fra hele verden. Men der er også en håndfuld danske magaziner, bl.a. Spis Bedre, Haven og Antik & Auktion. Man kan hente læsestof om stort set alle emner: videnskab, mad, sport, hobby, nyheder, mode, psykologi, børn og meget, meget mere.  For eksempel er Newsweek og Elle populære.

Se en god film

Fik du aldrig set de prisvindende film The Square med Claes Bang og den skæve svenske Grænse giver biblioteket dig også mulghed for det. På Filmstriben.dk ligger danske og udenlandske kvalitetsfilm, som er lige til at streame. Hodja for Pjort og Dyrene i Hakkebakkeskoven er nogle af de mest sete børnefilm på Filmstriben.

Sådan kommer du i gang med at låne digitalt

eReolen

•    Download app’en eReolen
•    Brug din tablet eller smartphone
•    Log ind med dit personnummer og de fire cifre, du normalt bruger, når du låner bøger
•    Vælg Faxe Kommune

eReolen Go
Download appen ereolen Go. Mange skolebørn kan logge sig ind med UNI-Login.

RB Digital 

Klik på menuen Netmedier her på hjemmesiden og derefter Netbaser. Find RB Digital .

Filmstriben

Gå ind på filmstriben.dk. Log dig ind med dit bibliotekslogin og vælg Faxe som bibliotek. 

 

Oprindeligt skrevet af Helsingør Kommunes Biblioteker.