Forfatterforedrag med Mich Vraa i Faxe

29.01.18
Mandag d. 22. januar havde vi besøg af en veloplagt Mich Vraa, som underholdt os med anekdoter fra sit arbejde med at skrive bøgerne "Haabet" og "Peters kærlighed" om menneskeskæbner i Dansk Vestindien.

Ikke alle anekdoter var lige sande.

Men det er netop dét, der er så godt ved skønlitteraturen, synes Mich Vraa - at man kan digte sig til de "sandheder", som mangler i historiebøgerne.

En anekdote, som virkelig er sand:

Store konkylier af den slags, du kan se på billedet herover af Mich Vraa, blev brugt som våben under det sidste slaveoprør på Skt. Thomas.

Den vejer vist 3-4 kilo.

Den blev også brugt til at kalde på hinanden. Når man skærer toppen af konkylien, kan den nemlig bruges som blæseinstrument.

Så - nu har du også en anekdote, du kan fortælle videre :-)

Næste arrangement i læseklub regi er i februar måned hvor Tom Buk Swienty  fortæller om sin bog "Det ensomme hjerte"

Denne gang foregår det på Haslev Bibliotek.

De bedste hilsner fra
bibliotekets læseklubhold