Selvbetjent bibliotek åbner

Selvbetjent bibliotek åbner igen

19.04.21
Onsdag d. 26. maj genåbner det selvbetjente bibliotek fra kl. 7.00.

Vi glæder os over at kunne byde alle velkommen tilbage i vores lokaler, også når bibliotekspersonalet ikke er tilstede. Det selvbetjente bibliotek genåbner og dermed er biblioteket næsten som det var før corona-virussen, på nær få undtagelser og med en ny udvidelse af vores service i form af take away ordningen.

Stikprøvekontrol:
Du skal ikke længere vise coronapas ved indgangen, men coronapasset samt det gule sundhedskort er stadig påkrævet. Der vil være periodisk stikprøvekontrol hvor du kan blive bedt om at vise gyldigt coronapas samt sundhedskort.

Værnemidler:
Du skal fortsat bære mundbind, holde afstand og spritte hænder når du befinder dig i biblioteksrummet.

Take away ordningen:
Take away ordningen fortsætter i en ændret udgave efter genåbningen af biblioteket. Afhentning af take away poser kræver coronapas og foregår i åbningstid, fra en vogn i indganspartiet på Haslev bibliotek og helt inde på selve biblioteket i Faxe. Du skal være logget in for at benytte bestillingsmodulet. Bestil dine bøger her.

Aflevering af materialer:
Der vil kun være afleveringsmulighed på selvbetjeningsautomaterne. Aflevering af materialer kræver coronapas.

Åbningstider:
Åbningstiderne fremgår af hjemmesiden, vær opmærksom på at vi fremover kun har åbent på udvalgte lørdage og ikke hver lørdag.

Borgerservice:
Du skal fortsat bestille tid til Borgerservice, dette sker på 5620 3000. Du kan nu også bestille tid på standeren ved bogerserviceskranken.